24. oktober 2015

Dansk Flytteteam

Flyttefirma - Sjælland, Fyn og Jylland

Et landsdækkende flyttefirma

Vi er et landsdækkende flyttefirma med hovedsæde i Vejle. Vi tilbyder professionelle totalløsninger inden for alle flytteopgaver, for både private og erhverv. Flyttefirmaet arbejder hovedsageligt i trekantsområdet, men flyttefirmaet har også mange opgaver i resten af jylland.  vi tager dog også flytteopgaver på Sjælland og Fyn. Vi tilbyder også flytning i EU.

Du skal være tilfreds

Hos Dansk Flytteteam vægter vi at din flytning foregår Hurtigt, Effektivt og Sikkert uanset om flytningen er til og fra Sjælland, Jyllan eller Fyn! Derfor sender vi altid kvalificerede og erfarne flyttemænd ud.
Det betyder dog ikke at vi koster mere!
Hos Dansk Flytteteam ApS får du kvalificerede flyttemænd til en overkommelig pris! Så er både du, dine ejendele og økonomien sikret.

Hvad hvis jeg ikke flytter til eller fra Jylland?

Det er ingen hemmelighed at som flyttefirma i Jylland (Vejle), er mange af vores kunder nogen der leder efter et flyttefirma, der selv er lokaliseret i Syddanmark og Midtjylland. Men der ingen grund til at se bort fra os som dit potentielle flyttefirma, selvom du er bosiddende uden for Midtjylland eller f.eks København. Selvom mange af vores kunder er fra Jylland eller Fyn, har mange af flytteopgaverne været til f.eks. København.  Vi har haft flytteopgaver på strækningen København til Skagen, men også på tværs af europa. Med andre ord, skal du ikke nødvendigvis vælge lokalt, så længe du vælger den rigtige.

Dansk Flytteteam håndterer også special-opgaver inden for tunge løft som, klaverer, flygler, pengeskabe, serverskabe, kopimaskiner og andre tunge byrder der kræver special udstyr.

Opbevaring

Vi tilbyder også container opmagasinering, flyttekasser og palle opmagasinering, hvor hele paller bliver pakket i plasticfilm for sikker opbevaring. Find priserne på opbevaring og flytteopgaver her!
Efter en flytning er overstået kan vi opbevare jeres ejendele i vores faciliteter i Vejle i Jylland.

Husk ved vi hvor vigtigt det er at en flytning foregår nemt og ligetil – og du kan derfor låne flyttekasser hos os gratis når du bestiller din flytning

Få et uforpligtende og gratis flyttetilbud i menuen “Bestil flyttetilbud

Dansk Flytteteam’s opgaver er hovedsageligt i Vejle, Kolding og Fredericia, samt Midtjylland og Fyn. Men vi flytter over hele landet!